Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Drbna bojuje o firmového Oscara. Podpořit ji může každý čtenář svým hlasem

Už jen pár měsíců zbývá do desátých narozenin zpravodajského projektu Drbna. Pomyslnou třešničkou na dortu by byl úspěch v anketě Český Goodwill, do které bylo nominováno v letošním roce vydavatelství Trima News provozující desítku Drben napříč celou republikou. O úspěchu můžete rozhodnout vy, naši čtenáři.

Hlasovat pro vydvatelství Trima News můžete zde.

„Už jen to, že jsme nominování, je obrovským závazkem a úspěchem. Uvědomujeme si, že vždy je prostor pro zlepšování se, ale můžu s klidným srdcem potvrdit, že celý tým dělá maximum pro to, abyste vy, naši čtenáři, našli na každém našem webu zajímavý obsah a to, co hledáte. Pokud je Drbna i u vás v záložce oblíbených, budeme moc vděčni za podporu v anketě,“ říká jednatel vydavatelství a zakladatel projektu Drbna Libor Matoušek.

Díky skvělému týmu lidí, pro které je práce zároveň koníčkem, se podařilo projektu Drbna obsadit devět krajských měst s weby, které aktuálně navštíví dva miliony unikátních čtenářů měsíčně. Krajské zpravodajské portály zastřešuje centrální web Drbna.cz.

A že neznáte Český Goodwill? Tahle anketa každoročně upozorňuje širokou veřejnost na to, že podnikatel nerovná se podvodník, lhář a parazit, ale naopak, že podnikatelé jsou, vzhledem k náročnosti podnikání, nositeli důležitých etických hodnot a morálních kvalit, které se ze společnosti stále více vytrácejí a je potřeba si je připomínat.

Celkem 62 podnikatelů a společností z celkového počtu 111 platných nominací postoupilo do finále ocenění Český Goodwill 2020. Z toho rovná polovina firem byla nominována v kategorii Partner, tedy ve stejné kategorii jako vydavatelství Trima News. Dalších 13 finalistů se uchází o firmové oscary v kategoriích Tradice a Inovace. Kategorii Made in Czechoslovakia, která měla loni svou premiéru, reprezentuje 7 firem.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Český Goodwill, Drbna, anketa, Trima News, Ceny Oscar, projekt, Drbna.cz, Československo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna bojuje o firmového Oscara. Podpořit ji může každý čtenář svým hlasem  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.