Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do Hradce Králové míří druhý ročník Food Truck Festu. Kvůli koronaviru se málem nekonal

V sobotu se bude v Hradci Králové konat druhý ročník food festivalu Food Truck Fest. Jeho přípravu komplikoval koronavirus, organizátoři proto zorganizovali sbírku. V ní se podařilo vybrat 14.360 korun.

Food Truck Fest se koná na náměstí 5. května od 10:00 do 18:00

„Díky korona viru jsme přišli o hlavního partnera akce, a proto se rozhodli zkusit sehnat peníze přes Hit Hit. Chceme festival zorganizovat za každou cenu,“ řekla organizátorka festivalu Adéla Málková Žatečková. Zájemci mohli organizátory podpořit libovolnou částkou. Za odměnu dostali například festivalový kelímek nebo tričko.

Organizátoři doufali, že se podaří vybrat zhruba 180 tisíc korun, to se však nepovedlo. Přispělo 32 lidí, dohromady tak vybrali zhruba sedm procent z požadované částky. I tak se bude festival o víkendu konat.

„Těšit se můžeš na různorodou kuchyni. Lákadlem jsou i degustační porce, protože chceme, abyste měli možnost ochutnat toho co nejvíc. Kromě burgerů se můžeš těšit na Italskou, Francouzkou, Asijskou kuchyni a mnoho dalšího,“ píšou organizátoři na oficiální facebookové události festivalu.

Festivalu se zúčastní zhruba 30 food trucků, které budou rozmístěné po celém náměstí. Součástí programu bude i chillou zóna, kde si budou moct návštěvníci půjčit například deku. Festival je zdarma.

Ohodnoť článek

Foto FB: Food Truck Fest

Štítky Food Truck Fest, Hradec Králové, jídlo, 5. května, náměstí, akce, sbírka, kultura, víkend, sobota, zábava, rodina, festival, COVID-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Hradce Králové míří druhý ročník Food Truck Festu. Kvůli koronaviru se málem nekonal  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.