Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Odběrové centrum COVID-19 hradecké fakultní nemocnice spustilo rezervační systém

On-line rezervační systém spustilo odběrové centrum COVID-19 Fakultní nemocnice Hradec Králové. Pacienti se tak budou moci objednat k odběru. Centrum bude prioritně přijímat pacienty, kteří se v tomto systému objednají. Neobjednaní zájemci budou muset čekat na odběr delší dobu.

Poté, co zájemce o odběr zadá požadované datum, čas a osobní údaje obdrží potvrzující e-mail. K odběru se musí dostavit s průkazem totožnosti. „V případě, že se zájemci nebudou moci k odběru dostavit, prosíme o zrušení rezervace pomocí odkazu v potvrzujícím e-mailu,“ říká mluvčí Fakultní nemocnice Hradec Králové Jakub Sochor.

Odběrové centrum je v provozu denně od 7.30 do 15:30 hodin. Provozní doba a další podmínky se mohou v dalších týdnech měnit podle aktuální epidemiologické situace a potřeby testování.

Odběrové centrum COVID-19 je umístěno v zadní části areálu nemocnice. Příjezd je vyznačen Třebešskou ulicí okolo areálu Univerzity obrany. Do areálu nemocnice tedy není potřeba vjíždět. Příchod pro pěší je vyznačen od pěší i hlavní vrátnice.

Cena za vyšetření včetně odběru pro samoplátce je 1756 korun. Částku je nutné uhradit na místě před odběrem platební kartou. Centrum je také možné kontaktovat na e-mailu: infekce.sluzba@fnhk.cz nebo  na telefonních číslech 702 284 857, 724 384 235 a 601 130 894.

Ohodnoť článek

Foto fnhk.cz

Štítky odběrové centrum, Fakultní nemocnice Hradec Králové, rezervační systém, COVID-19, nemocnice, Jakub Sochor, Univerzita obrany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odběrové centrum COVID-19 hradecké fakultní nemocnice spustilo rezervační systém  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.