Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hradecká Flošna přivítá miliontého návštěvníka. Očekává se v následující dnech

Koupaliště Flošna funguje v Hradci Králové jedenáctou letní sezónu. Od otevření v květnu roku 2010 sem zavítalo celkem 990 tisíc lidí. Do miliontého návštěvníka tak v tuhle chvíli chybí něco kolem 10 tisíc lidí.

„Podle předběžných odhadů návštěvnosti a předpovědi počasí by k této události mělo dojít v nejbližších dnech,“ řekla Amália Moličová ze Správy nemovitostí Hradec Králové. Miliontý návštěvník obdrží pamětní list a poukázku na služby v areálu koupaliště.

Letošní sezóna je v porovnání s minulými roky slabší, do jisté míry ji ovlivnila současná pandemie. Areál se plavcům otevřel o pár týdnů později, než je v Hradci Králové zvykem. První návštěvníci si přišli zaplavat až 1. června, od té chvíle jich tu bylo 39 tisíc. Ačkoliv se to v posledních dnech nezdá, návštěvnost ovlivnilo i počasí. Letošní rok je na teplé a slunečné dny podprůměrný.

To by se mohlo zlepšit v několika následujících dnech. Podle meteorologů nás čeká tropický víkend. Vysoké teploty mají vydržet i během následujícího týdne, nejčastěji tak budeme měřit kolem 27 stupňů.

Ohodnoť článek

Foto hradeckralove.org

Štítky Flošna, sezóna, návštěvnost, podprůměrná, léto, koupaliště, návštěvník, milion, cena, odměna, statistika, Hadec Králové, porovnání, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecká Flošna přivítá miliontého návštěvníka. Očekává se v následující dnech  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.