Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberecký Wellness Hotel Babylon zve k pobytu. Nejvýhodnější je rezervace napřímo, zdůrazňuje

PR článek

Chystáte se na dovolenou do Liberce a hledáte vhodné ubytování? Že se vám líbí Wellness Hotel Babylon? V tom případě neváhejte a pusťte se do přímé rezervace. Je to nejvýhodnější forma, jak si pobyt v tomto krásném hotelu zamluvit.

„Přímé rezervace jsou vždy výhodnější a umožňují výběr z kompletní nabídky služeb, slev a bonusů,“ vysvětlují zástupci Wellness Hotelu Babylon a odkazují na své webové stránky, kde je pro zájemce připravena přehledná tabulka, která srovnává přímou a zprostředkovanou rezervaci.

Jen pro příklad. Přímá rezervace zahrnuje  bezplatné změny rezervace, věrností program, speciální akce a tak dále. Při zrušení pobytu do dvou dnů před příjezdem vás také nečekají nepříjemné storno poplatky.

„Při komunikaci s hotelem napřímo se minimalizuje prostor pro špatné předání informací a nespornou předností, kterou jistě většina zákazníků preferuje, je osobní a flexibilní přístup ze strany personálu hotelu a otevřenost ke speciálním požadavkům. Náš tým je připraven udělat maximum pro váš příjemný a bezstarostný pobyt!“ dodává Wellness Hotel Babylon.

Upozorňuje také, že zprostředkovatelé mají k dispozici jen část kapacity všech pokojů. V případě, že pokoje jsou na jejich portálech vyprodané, to tak ve skutečnosti být nemusí.

Hotel nabízí řadu výhodných a tematicky zaměřených pobytových balíčků s neomezeným vstupem do Aquaparku, Lunaparku, Labyrintu, iQPARKU a iQLANDIE nebo do rozsáhlého Wellness centra a pro každého neomezený vstup do ZOO Liberec po celou dobu pobytu. Pro rodiny s dětmi je navíc připravena speciální akce, v rámci které získá dítě mladší 13 let v doprovodu dospělé platící osoby ubytování zcela zdarma.

Přejeme příjemný pobyt!

Ohodnoť článek

Foto Liberecký Wellness Hotel Babylon

Štítky PR text, babylon, Libnerec, wellnes, hotel, pobyt, rezervace, zábava, prázdniny, wellness, Centrum Babylon Liberec, Liberec, Zoologická zahrada Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký Wellness Hotel Babylon zve k pobytu. Nejvýhodnější je rezervace napřímo, zdůrazňuje  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.