Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vláda přiškrtila sportovní akce. Generali Česká Cup tak bude s řadou omezení, vzkazuje Mountfield

Vzhled k aktuálnímu nařízení vlády musí Mountfield v Hradci Králové nastavit přísná pravidla pro pořádání přípravných zápasů v rámci Generali Česká Cup v ČPP aréně. Omezená bude kapacita, rozdělí se sektory a zruší se permanentky. Jejich majitelé si budou muset pořídit klasickou vstupenku.

„Nařízení ministerstva zdravotnictví jsou striktní a klub má minimální možnost tato opatření ovlivnit, musí se jim, stejně jako další mužstva, podřídit. Situace v České republice se zároveň neustále vyvíjí a do uskutečnění prvního utkání může dojít k dalším změnám,“ napsal hokejový klub na svém webu.

Aréna bude rozdělena do tří sektorů

Kvůli aktuálnímu nařízení vlády musí organizátoři rozdělit arénu do tří sektorů – sever, jih a západ. Ty budou během utkání kompletně uzavřené a fanoušci nebudou moct přecházet z jednoho do druhého. Každá z nich bude mít vlastní občerstvení i vchod.

Do severního sektoru bude přístup přímo hlavní vchodem. Do jižního budou fanoušci chodit vstupem pro VIP. Do posledního, západního sektoru, pak budou lidé vpouštěni bočním vchodem od Jiráskových sadů. Zcela uzavřeny budou sektory STÁNÍ, JV, SV, F, L, FR1 a FR2.

„Na stadionu bude během zápasů obsazena pouze každá druhá řada a v ní každá druhá sedačka,“ píše klub. To bude platit i v případě rodin nebo skupin. V každém tomto sektoru pak bude maximálně 250 lidí. Celkem tak zápas může sledovat pouze 750 fanoušků v celé hale.

Permanentky fungovat nebudou

„Žádné permanentky na přípravná utkání nebudou funkční,“ upozorňuje jejich držitele klub. Majitelé těchto sezónních permanentek budou mít od pondělí 3. srpna možnost stáhnout si svou vstupenku zdarma. Bez ní nebude na stadion nikdo vpuštěn.

Stažení potřebné vstupenky lze provést na webu hokejového klubu. Pro její získání stačí zadat číslo permanentky, poté vybrat místo a vstupenka přijde na mail.

„Hokejový klub se musí řídit platnými předpisy a je zřejmé, že se na všechny fanoušky nedostane. Vedení klubu proto žádá fanoušky o maximální pochopení situace, kterou prakticky nemůže ovlivnit,“ píše klub.

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK | Zdroj Mountfield HK

Štítky hokej, Mountfield, sport, pravidla, vláda, omezení, sektory, permanentka, Česká Generali Cup, příprava, zápas, Generali Česká Cup, vstupenka, Hradec Králové, klub ledního hokeje, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vláda přiškrtila sportovní akce. Generali Česká Cup tak bude s řadou omezení, vzkazuje Mountfield  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.