Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Čekárna na autobusové zastávce ve Zboží se dočká opravy a nové podoby

Přibližně dva měsíce budou trvat úpravy a rozšíření čekárny na autobusové zastávce ve Zvoží u Dvora Králové nad Labem. Práce se rozjedou v průběhu příštího týdne. Město za tuto akci zaplatí přibližně 800 tisíc korun včetně DPH.

Firma, která byla vybrána na základě veřejné zakázky, vybuduje nový vstup z chodníku do čekárny. Namísto současných betonových čtvercových dlaždic sem dá zámkovou. Stavbaři odstraní stávající střešní krytinu včetně bednění a poškozené části krovu a nahradí novými.

„Opravenou dřevěnou konstrukci doplní dřevěné bednění a nová střešní krytina z falcovaného plechu. Zároveň bude opravena stávající vnější omítka, která bude nově bílošedé barvy, dojde k zateplení obvodových stěn a na části kiosku budou stávající okna vyměněna za nová dřevěná zasklená izolačním dvojsklem,“ popisuje dále práce Ctirad Pokorný, vedoucí odboru rozvoje, investic a správy majetku na Městském úřadě Dvůr Králové nad Labem.

Záměr rekonstruovat autobusovou zastávku vzešel z Osadního výboru Zboží. Město Dvůr Králové nad Labem za tuto akci zaplatí téměř 800 tisíc Kč včetně DPH.

Ohodnoť článek

Foto mudk.cz

Štítky čekárna, oprava, rozšíření, Zboží, Trutnovsko, autobusová zastávka, Dvůr Králové nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čekárna na autobusové zastávce ve Zboží se dočká opravy a nové podoby  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.