Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zítra jdou do prodeje permanentky na hradecký Mountfield. Od posledního zápasu je to čtvrt roku

Zítra 2. července v 9 hodin ráno odstartuje prodej permanentek na další sezónu hradeckého Mountfieldu. Klub si dal s prodejem na čas, čekal totiž na ukončení jednání vlády ohledně snížení sazby DPH u vstupenek. Fanoušci byli na posledním zápasem před zhruba čtvrt rokem a na další půjdou začátkem srpna.

„Letošní prodej permanentek s sebou přinese několik novinek. Tou nejzásadnější je cena – u permanentek v základní verzi je stejná jako v loňském roce, u těch sezónních ale byla oproti minulému ročníku snížena. A to jak pro stávající, tak nové zákazníky,“ píše klub na svém webu.

Klub navíc stále řeší možnost toho, že by mohl majitel permanentky nabídnout své místo dalšímu fanouškovi. Toho by šlo využít například ve chvíli, kdy by se permanentkář nemohl na zápas dostavit. Uvolnil by tak místo ostatním. Sytém uvolňování těchto míst by měl klub spustit začátkem nové sezóny.

Stejně jako v minulých letech si mohou fanoušci vybírat ze dvou druhů permanentek. Se základní se dostanou na všechny domácí zápasy základní části. Se sezónní pak na přípravné domácí zápasy včetně Generali Česká Cupu.

Permanentky jdou do prodeje zítra 2. července v 9:00. Pořídit půjdou online i na pokladnách v ČPP aréně. Klub však prosí své fanoušky, aby při nakupování objednávali permice online a poklady využívali pouze jako výdejní místo. „V on-line aplikaci jsou k dispozici všechna aktuálně volná místa na stadionu. V případě zájemců o nové permanentky je zde navíc vyšší šance na zakoupení volných pozic než na pokladně a zároveň se fanoušci vyhnou frontám,“ píše klub.

Nově klub permanentky zašle poštou. V tom případě si však fanoušci připlatí. „Pro využití této nabídky je třeba zaškrtnout příslušné tlačítko během objednávky,“ dodává klub.

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK | Zdroj Mountfield HK

Štítky permanentka, Mountfield, HK, Hradec Králové, sport, hokej, sezóna, extraliga, novinky, prodej, výdej, zápas, ČPP aréna, Generali Česká pojišťovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zítra jdou do prodeje permanentky na hradecký Mountfield. Od posledního zápasu je to čtvrt roku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.