Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhraj si vstupenky na divadelní Open Air Program. Představení z auta nakonec sledovat nebudeme

PR článek

Festival Divadlo evropských regionů oslavil v loňském roce 25. narozeniny. Samotný Open Air Program je jen o pět let mladší. Původně byla oslava plánovaná formou drive-in divadla. Díky dalšímu rozvolnění však můžete přijít na představení po svých. Hradecká Drbna má pro Vás vstupenky.

„Těší nás, že jsme mohli pružně reagovat na stávající situaci a udělat aktuální změny díky nimž diváci tak nepřijdou o své oblíbené divadlo pod širým nebem i letos,“ vzkazují pořadatelé všem svým návštěvníkům.

Další novinkou bude malá open air scéna pro malé i velké diváky před Divadlem Drak. V tomto chvíli organizátoři program připravují a budou ho postupně zveřejňovat na svých sociálních sítích. Do festivalu se letos zapojí i Bio Centrál. Ten místo původně plánovaného Bouráka nakonec promítne film Nejistá sezóna. Vstupné na tuto projekci bude dobrovolné.

V pátek se tak změnil předprodej vstupenek na jednotlivé festivalové bloky. Na parkoviště u koupaliště Flošna se tak prodávají pro jednotlivce, nikoli pro jedno auto. Již zakoupené vstupenky pro automobily zůstávají v platnosti a na jednu vstupenku budou moci do areálu na Flošně vstoupit až čtyři diváci.

Festival se navíc uskuteční za každého počasí. Počítá se však i s tím, že nebude přát. V tomto případě se program přesune na scénu Divadla Drak, do Besedy a Sportovní haly Třebeš.

Letní kino pro rodiny s dětmi

„Protože je nedílnou součástí festivalu program pro rodiny s dětmi, připravili jsme pro ně dopolední a odpolední program v Letním kině Širák,” říká ředitel Divadla Drak Tomáš Jarkovský. Program v Širáku budou tvořit představení Divadla Alfa Plzeň, Naivního divadla Liberec a nezávislých souborů Bratři v Tricku a Studia Damúza.

Sobotní dopoledne i odpoledne ovládne Širák Cirk La Putyka s novou inscenací Kaleidoscope, která vznikla v režii Maksima Komara v době koronavirové pandemie.

Vyhraj vstupenku na Open Air

Jednou z možností jak se na festivalovou produkci dostat, je vyhrát si vstupenku přímo pod tímto článkem. Na výběr je ze tří představení.

Prvním je společné blok Filharmonie Hradec Králové a Divadla Drak Koncert Filharmonie Hradec Králové | O bílé lani. Ten je v plánu v pátek 26. července od 20:30. Druhým představením je Jak sbalit ženu 2.0, to se bude hrát v sobotu 20. června od 20:30. Posledním představením, na které má Hradecká Drbna vstupenku je Gadžové jdou do nebe. To je v plánu na neděli 28. června od 20:30.

Stačí do čtvrtka 25. června správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce následující den kontaktujeme emailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Festival Divadlo evropských regionů oslavil v loňském roce...

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Foto Anna Bartolotti | Zdroj Divadlo Drak Hradec Králové

Štítky soutěž, divadlo, Drak, Hradec Králové, Divadelňák, festival, drive-in, tradice, vstupenka, představení, Divadlo evropských regionů, slavnost, Filharmonie Hradec Králové, Divadlo Drak, Tomáš Jarkovský, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhraj si vstupenky na divadelní Open Air Program. Představení z auta nakonec sledovat nebudeme  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.