Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž v Hradci Králové se pokusil zatáhnout ženu do křoví. Policii tvrdil, že na ní jen upadl

Na linku 156 v Hradci Králové volala vystrašená žena. Tvrdila, že vidí mladíka, jak táhne opilou slečnu do křoví. Na místo tak ihned vyjela hlídka strážníků. Po příjezdu měl mladík připravenou zvláštní výmluvu. Prý na ní jen upadl.

„Hlídka na místě našla muže ležícího na polosvlečené ženě. Ten se z ní odvalil jakmile strážníky spatřil,“ vysvětluje mluvčí Městské policie Hradec Králové Simona Pacltová. Dál se snažil vymluvit na to, že chtěl ženu pouze položit. Že jí je špatně z alkoholu.

Protože žena špatně dýchala, nekomunikovala a prakticky nereagovala, poskytla jí hlídka první pomoc. „Zároveň byla přivolána záchranná služba a Policie ČR,“ dodává mluvčí. Po dohodě s lékařem byla žena převezena na pohotovost do Fakultní nemocnice Hradec Králové. Muž skončil na policii.

Ohodnoť článek

Foto MPHK

Štítky policie, městská, muž, žena, křoví, znásilnění, výmluva, opilost, Hradec Králové, Policie České republiky, Fakultní nemocnice Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Hradci Králové se pokusil zatáhnout ženu do křoví. Policii tvrdil, že na ní jen upadl  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.