Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na Flošně se dnes otevírají všechny atrakce, počasí bude přát. O víkendu naměříme i 30 stupňů

Zatímco na začátku týdne to bylo ještě na teplejší oblečení, dnes už se budeme přibližovat k letní třicítce. O víkendu, už ji na teploměrech i naměříme a milovníci koupání, tak budou moci konečně vyrazit k vodě. Její rozbory jsou podle hygieniků v pořádku.

Díky teplému počasí vzroste na koupalištích a u přírodních rybníků návštěvnost. Voda v kraji, je i po deštivých dnech dobré kvality. Jen v Oborském rybníku u Jinolic na Jičínsku počítejte se sníženou průhledností vody pod jeden metr a zvýšenou koncentrací chlorofylu.

V pořádku je i voda v nádrži Rozkoš u České Skalice na Náchodsku, ve Wakeparku na písníku v Plačicích v Hradci Králové a také na koupališti Dachova v Hořicích na Jičínsku. Ke koupání vyhovuje i voda na rychnovském koupališti Včelné.

Flošna otevře všechny atrakce

K dnešnímu dni otevírá koupaliště Flošna všechny atrakce. Jejich využití je v ceně vstupného. Výjimkou bude jen divoká řeka. Kvůli hygienickým opatřením proti šíření koronaviru bude mimo provoz. Roušky už nejsou na letním koupališti potřeba.

Z dalších opatření platí například i to, že bude kapacita koupaliště omezena na 500 lidí v jeden okamžik. Ode dneška začne na Flošně platit ceník hlavní sezony. Celodenní vstupné pro dospělého, který zaplatí hotově, vyjde na 150 korun místo dosavadních 70 korun.

Víkend bude ve znamení tropů

Už dnes čekáme při polojasné až oblačné obloze v Královéhradeckém kraji až 26°C. V průběhu odpoledne se ale mohou objevit i bouřky, při kterých zesílí vítr. 

Z celého víkendu bude nejteplejší a nejslunečnější sobota. Dopoledne ještě jasno až polojasno a odpoledne až 30°C. Neděle bude oblačnější s teplotou do 26 stupňů Celsia. Po oba dny, ale počítejme v odpoledních hodnách s bouřkami. 

Ohodnoť článek

Foto facebook.com

Štítky koupaliště, hygienici, vody, Flošna, Královéhradecký kraj, atrakce, ceník, okres Jičín, Česká Skalice, okres Náchod, Hradec Králové, Plačice, Hořice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Flošně se dnes otevírají všechny atrakce, počasí bude přát. O víkendu naměříme i 30 stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.