Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Rekonstrukce ZUŠ Střezina v Hradci Králové začne příští rok. Hotové je zatím parkoviště před školou

V těchto dnech se přehupuje rekonstrukce ZUŠ Střezina v Hradci Králové do další etapy. Nyní se tak vypracuje dokumentace pro rekonstrukci kanceláří, divadelního sálů nebo pavilonů populární hudby. Práce následně budou pokračovat i před samotnou budovou, tady se zasadí nová zeleň. Parkoviště pro 15 aut bude hotové do konce měsíce.

„V následujících dnech bude vypsáno výběrové řízení na zhotovitele projektové dokumentace změn stavby a projektové dokumentace pro zadání a provádění stavby u zbývajících stavebních objektů, které nebyly zahrnuty v první stavební etapě,“ říká náměstek primátora Jiří Bláha (ODS). Kromě výše zmíněných novinek dostane umělecká škola i novou klimatizaci, elektrické rozvody nebo osvětlení. Nové bude i samotné oplocení celého areálu.

„Stále však pokračují práce na první etapě oprav. Výsledkem má být nová podoba tanečního pavilonu a výtvarného pavilonu. Zároveň má být odstraněna stávající spojovací chodba, která bude nahrazena chodbou novou,“ dodává mluvčí města Kateřina Šmídová.

Do konce června bude také kompletně hotové parkoviště, jehož stavba byla zahájena v březnu letošního roku. Parkování s kapacitou pro 15 automobilů, které budou využívat především rodiče dětí navštěvující základní uměleckou školu, vyšlo město na 2,7 milionu korun včetně DPH.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky ZUŠ, Střezina, Hradec Králové, oprava, rekonstrukce, škola, modernizace, etapa, dokumentace, parkoviště, pavilon, Jiří Bláha, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce ZUŠ Střezina v Hradci Králové začne příští rok. Hotové je zatím parkoviště před školou  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.