Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Milion chvilek v Hradci Králové plánuje protestní akci. Zachováme dvoumetrové rozestupy, tvrdí organizátoři

Místní skupina Milionu chvilek v Hradci Králové plánuje další protestní akci. Ta se bude konat v úterý 9. června na Masarykově náměstí. Demonstrace má odstartovat úderem 18 hodiny. Z bezpečnostních důvodů musí mít všichni zúčastnění roušku. Pořadatel také slibil, že se dodrží dvoumetrové rozestupy.

„Zachováme dvoumetrové rozestupy a vezmeme si roušky. Nezapomeňte ani na křídy a transparenty s otázkami pro vládu. Myslíme si, že máme právo na protest. Nechceme však zavdat jakoukoli záminku pro pomlouvačnou kampaň, proto setkání proběhne za výše uvedených podmínek! “ píší organizátoři. Jakým způsobem chtějí rozestup mezi protestujícími dodržet však neuvádějí.

Protest nese název „Vy ještě nemáte dost?!“ a organizátoři na něm chtějí položit jasné otázky na aktuálně dětí ve vládě České republiky. Řešit se tak bude například doba koronavirová, podivné státní zakázky nebo ekonomika.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Hrivňák

Štítky protest, milion, chvilek, Hradec Králové, Masarykovo náměstí, koronavirs, demonstrace, setkání, situace, vláda, ČR, Milion Chvilek, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milion chvilek v Hradci Králové plánuje protestní akci. Zachováme dvoumetrové rozestupy, tvrdí organizátoři  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.