Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Hasiči museli v noci krotit plameny v jednom z podniků v Červeném Kostelci i na autě v Hradci

Po půlnoci měli hasiči z Královéhradeckého kraje napilno. Zasahovali hned u dvou požárů, při kterých se škoda vysoukala na téměř 700.000 korun. Vyrazit museli do Červeného Kostelce k požáru stroje u výrobní linky. V Hradci Králové hasili osobní auto.

Noční požár v Červeném Kostelci zalarmoval v noci dvě jednotky hasičů. V místní části Stolín hořel v jednom z podniků stroj u výrobní linky. Kvůli silně zadýmenému prostoru museli hasiči zasahovat v dýchací technice.  V péči lékařů skončil jeden ze zaměstnanců, protože se nadýchal kouře. ,,Příčinou požáru byla technická závada, škoda byla předběžně vyčíslena asi na půl milionu korun. Uchráněné hodnoty jsou v řádu stovek milionů korun," říká mluvčí hasičů Martina Götzová.


Hasiči vyjeli i k požáru osobního auta v Hradci Králové


Pouhou půlhodinu po půlnoci někdo ohlásil, že v ulici Škroupova v Hradci Králové, hoří zaparkované auto. V jeho blízkosti se nacházelo další. ,,Na místo události vyjeli profesionální hasiči z hradecké centrály. Už při příjezdu jednotky bylo jedno vozidlo požárem plně zasaženo, druhý automobil byl před plameny uchráněn." říká Götzová. Proč začal vůz hořet, je předmětem šetření. Škoda byla předběžně vyčíslena na 200 tisíc korun, uchráněné hodnoty představují asi 50 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky hasiči, Červený Kostelec, Hradec Králové, požár, auto, výrobní linka, Královéhradecký kraj, Stolín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči museli v noci krotit plameny v jednom z podniků v Červeném Kostelci i na autě v Hradci  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.