Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na Trutnovsku boural další řidič bez řidičáku. Neměl technickou, bezpečnostní pásy a nadýchal skoro tři promile

Dopravní nehoda se stala už ve středu večer v Trutnově. Osmatřicetiletý řidič osobního vozu Kia Rio v ulici Žižkova narazil do ostrůvku kruhového objezdu. Kromě toho, že byl pod vlivem alkoholu může za nehodu i rychlá jízda. Řidiči neměl technickou, bezpečnostní pasy ani řidičský průkaz.

„Následně byl zastaven hlídkou Městské policie Trutnov v ulici Krkonošská. Přivolaní policisté obvodního oddělení Trutnov naměřili řidiči 2,75 promile alkoholu,“ vysvětluje mluvčí policie Eliška Majerová.

Při dalším prověřování policie zjistila, že řidič nevlastní řidičský průkaz. „Dále policisté ohledáním vozidla zjistili, že řidič ani jednatřicetiletý spolujezdec nebyli za jízdy připoutání bezpečnostním pásem,“ dodává mluvčí. Nakonec se přišlo i na to, že nemá auto platnou technickou kontrolu.

Během nehody se nikdo nezranil. Řidiči je však podezřelý ze spáchání trestného činu a přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Může tak skončit až na tři roky ve vězení.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol, řidič, Trutnov, řidičské oprávnění, technická kontrola, kruhový objezd, promile, okres Trutnov, Kia Rio, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Trutnovsku boural další řidič bez řidičáku. Neměl technickou, bezpečnostní pásy a nadýchal skoro tři promile  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.