Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Za loňskou tragickou srážku auta s vlakem může řidička, ta na místě zemřela. Policie případ uzavřela

Tragická dopravní nehoda se stala na přejezdu v Černožicích u Hradce Králové v polovině července minulého roku. Zemřely při ní čtyři osoby včetně řidičky osobního auta. Ta podle policie dopravní nehodu zavinila, případ nyní uzavřela.

„V okamžiku srážky osobního vozidla se spěšným vlakem jedoucím z Trutnova do Hradce Králové cestovali ve vozidle 32letá žena, 47letý muž a 2 děti ve věku 8 a 5 let. Nikdo z nich bohužel nehodu nepřežil,“ vysvětluje mluvčí policie Iva Ježková.

Policie v těchto dnech případ uzavřela s tím, že je na vině řidička. Ta řídila osobní auto, které vjelo na přejezd. „Vyšetřovatel případ ukončil usnesením o odložení, protože neshledal zavinění jinou osobou než řidičkou, která na místě dopravní nehody zemřela. Trestní stíhání je nepřípustné proti tomu, kdo zemřel,“ řekla dnes novinářům Iva Kormošová, mluvčí policie.

Jde o nejtragičtější nehodu na Hradecku

Během nehody na přejezdu v Černožicích zemřeli čtyři lidé. „K dopravní nehodě došlo v okamžiku, kdy byla na železničním přejezdu dávána výstraha dvěma červenými střídavě přerušovanými světly signálu přejezdového zabezpečovacího zařízení a zvonkem zabezpečovacího zařízení,“ napsala ve vyjádření policii Správa železniční dopravní cesty.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Černožice, vlak, osobní auto, tragická, čtyři lidé, trať, policie, vyšetřování, dopravní nehoda, Hradec Králové, Trutnov, Správa železniční dopravní cesty, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za loňskou tragickou srážku auta s vlakem může řidička, ta na místě zemřela. Policie případ uzavřela  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.