Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Divadlo Drak otevírá galerii Labyrint. V plánu je multimediální herna a workshopy pro děti

V úterý 12. května po dvou měsících opět otevře Labyrint Divadla Drak. Galerie nabídne stálou expozici „Příběh Draku“, výstavu „Neříkej to ve škole…“ a multimediální hernu s trenažéry. V té si budou moct děti vyzkoušet jednotlivé divadelní obory.

„Návrat k provozu bude probíhat postupně a program jsme připraveni uzpůsobovat flexibilně v závislosti na postupném rozvolňování vládních opatření i zájmu publika. Nejprve otevřeme galerii Labyrint, k divadelnímu provozu bychom se rádi vrátili na začátku června“, uvedla vedoucí marketingu a produkce Barbora Kalinová.

Během týdne galerie nabídne tři výtvarné workshopy. Během akce pro děti mohou návštěvníci vyrobit vlastní divadlo, zahrát stínové divadlo nebo potisknout povlak na polštář či donesené oblečení. Stále však platí přísná hygienická opatření. Na každou z těchto akcí může dorazit pouze deset lidí.

„Dále jsme zahájili přípravy speciální zážitkové výpravy, která bude začínat a končit v Labyrintu Divadla Drak, ale z větší části se bude odehrávat i venku, abychom nabídli programovou alternativu i těm návštěvníkům, kteří prozatím nebudou chtít trávit čas v uzavřených prostorách. Pro spolupráci jsme oslovili i další královéhradecké kulturní instituce,“ prozrazuje další plány Kalinová.

Ohodnoť článek

Foto FB: Divadlo Drak a Mezinárodní institut figurálního divadla

Štítky divadlo, Drak, Hradec Králové, labyrint, galerie, workshop, program, Divadlo Drak, herna, výstava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divadlo Drak otevírá galerii Labyrint. V plánu je multimediální herna a workshopy pro děti  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.