Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Po nehodě zůstalo osobní auto zaklíněné v domě. Řidič se spolujezdcem jsou v nemocnici

Nehoda se stala v neděli 26. dubna krátce po šesté hodině večer. Čtyřiadvacetiletý muž nezvládl rychlou jízdu po silnici III. třídy v ulici Petra Jilemnického v Hradci Králové a svým osobním autem značky BMW narazil přímo do zdi domu. I se spolujezdcem skončili v nemocnici.

„Vozidlo přejelo betonové obruby, pokračovalo na chodník, přetočilo se kolem své osy a zůstalo stát levým bokem přímo ve zdi domu,“ vysvětluje nehodu Lucie Konečná, tisková mluvčí policie. 

U nehody zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému. „Muže museli hasiči vyprostit pomocí hydraulické techniky,“ doplňuje Konečná. Po vyproštění musel být řidič i jeho spolujezdec předán záchranářům.

„Kvůli zdravotnímu stavu řidiče nebylo možné provést dechovou zkoušku, proto byl nařízen odběr krve,“ dodává mluvčí. Celková škoda byla předběžně odhadnuta na 1,5 milionu korun. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, MBW, osobní auto, Hradec Králové, nemocnice, spolujezdec, odběr krve, policie, hasiči, dům, havárie, BMW, Peter Jilemnický, Lucie Konečná, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Po nehodě zůstalo osobní auto zaklíněné v domě. Řidič se spolujezdcem jsou v nemocnici  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.