Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

V Královéhradeckém kraji se z koronaviru uzdravila už třetina nakažených lidí

Podle aktuálních čísel Krajské hygienické stanice Královéhradeckého kraje se z nákazy COVID-19 uzdravila třetina nakažených. Aktuálně je v kraji 175 nemocných a 69 lidí se uzdravilo. Nejvíce potvrzených případů je stále na Náchodsku.

Nejvíce nakažených je stále na Náchodsku, zde je 62 potvrzených případů. Na Hradecku je 58 nemocných, na Jičínsku 20, na Trutnovsku 18 a v Rychnově nad Kněžnou 17 nemocných. V nemocnici v Hradci Králové aktuálně leží devět pacientů.

Naopak nejvíce uzdravených je právě na Náchodsku. Zde se vyléčilo celkem 36 lidí. Nejméně pacientů se pak vyléčilo na Rychnovsku, pouze dva. 

Jedinou nemocnicí v Královéhradeckém kraji, která se aktuálně stará o nemocné s COVID-19, je ta v Hradci Králové. Ostatní nemocnice začnou pacienty přijímat až ve chvíli, kdy se naplní kapacita fakultní nemocnice.

V Královéhradeckém kraji zemřelo 6 lidí s potvrzeným testem na COVID-19. Šlo o starší pacienty, které měli i další vážné zdravotní komplikace. V posledním případě se jednalo o třiašedesátiletého muže. 

Královéhradecký kraj je třetím nejméně zasaženým krajem v České republice. Méně pacientů má jen Jihočeský kraj a Vysočina.


Údaje Krajské hygienické stanice Královéhradeckého kraje platné k 19. 4. 2019, 17:00

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky COVID-19, koronavirus, Královéhradecký kraj, počet, statistika, uzdravení, třetina lidí, Náchodsko, pacient, okres Náchod, Krajská hygienická stanice, nemocnice, Hradec Králové, okres Trutnov, okres Jičín, Rychnov nad Kněžnou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Královéhradeckém kraji se z koronaviru uzdravila už třetina nakažených lidí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.