Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Od zítřka se obnovují úřední hodiny na Krajském úřadě v Hradci Králové a na úřadě v Trutnově

Řada úřadů uvolní v Královéhradeckém kraji preventivní opatření zavedená kvůli šíření covid-19. Úřední hodiny, obnovuje úřad Královéhradeckého kraje a Trutnova. Platit tu ale stále budou mimořádná hygienická opatření. S úředníky bude možné se sejít jen po předchozí telefonické domluvě.

Úřad v Královéhradeckém kraji zavedl omezení  12. března, přístupná zůstala pro veřejnost podatelna a s úředníky mohli lidé komunikovat i po telefonu nebo elektronickou poštou. Pokud to půjde, je lepší vyřešit záležitost s úředníky po telefonu, nebo přes e-mail. „Pakliže se s pracovníkem domluví na setkání v budově úřadu, je nezbytné si u vstupu vydezinfikovat ruce, po celou dobu mít zakryté dýchací cesty a dodržovat odstup od dalších osob," řekla ředitelka krajského úřadu Ivana Křečková.

Lidem může být před vstupem do krajského úřadu změřena i teplota.

Úřední dny budou standardně v pondělí a ve středu od 8:00 do 17:00, úřad a podatelna pak každý den, a to v pondělí a ve středu od 8:00 do 17:00, v úterý, čtvrtek a pátek od 8:00 do 14:00. Více informací je na webu.

Bez objednání bude přístupný v pondělí a ve středu také trutnovský městský úřad. Vždy od 08:00 do 17:00. V ostatní dny bude přístupný jen po předchozím objednání přes on-line rezervační systém nebo po předchozí telefonické domluvě s konkrétním úředníkem. Více informací je na webu radnice.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Královéhradecký kraj

Štítky Královéhradecký kraj, Trutnov, úřad, koronavirus, omezení, uvonění, krajský úřad, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od zítřka se obnovují úřední hodiny na Krajském úřadě v Hradci Králové a na úřadě v Trutnově  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.