Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Zdemolované auto na střeše i Fabia v jezírku. Hasiči se o Velikonocích nenudili

O prodlouženém víkendu řešili hasiči desítky dopravních nehod. K jedné došlo v Nové Paky na silnici ve směru na Bělou u Pecky. Osobní vůz tu skončil na střeše a řidič v nemocnici. V Červeném Kostelci pak Fabia sjela do zahradního jezírka.

Pravděpodobně rychlá jízda může za dopravní nehodu ve Štikově u Nové Paky. Na silnici ve směru k obci Pecka řidič převrátil osobní auto na střechu. „Z jičínské stanice přijel na místo události vyprošťovací automobil, pomocí kterého bylo vozidlo převráceno zpět na kola,“ vysvětluje mluvčí hasičů Martina Götzová. Řidič skončil v nemocnici. 

Pěkné počasí vylákalo na silnice i motorkáře. Jeden boural u Hradce Králové v Nedělištích. „Při nehodě byl jeden člověk zraněn, do péče si jej převzali záchranáři,“ říká mluvčí. Kuriózní nehodu museli hasiči řešit i v Červeném Kostelci. Zde sjelo osobní auto do zahradního jezírka, vytaženo bylo pomocí jeřábu. 

Další nehoda se stala v Jaroměři, šlo o srážku dvou osobních aut. „Nehoda se stala na silnici č. 285 mezi Jaroměří a obci Rychnovek,“ říká Götzová. Po příjezdu hasiči poskytli první pomoc jednomu z řidičů. 

Dále se bouralo například v Broumově, Chotěvicích, Rudníku, Dolní Branné nebo Sobotce. 

Čtete také:

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky dopravní nehoda, Velikonoce, hasiči, Královéhradecký kraj, Nová Paka, Jaroměř, Neděliště, Červený Kostelec, osobní aut, zranění, řidič, silnice, střecha, Škoda Fabia, automobil, Bělá, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdemolované auto na střeše i Fabia v jezírku. Hasiči se o Velikonocích nenudili  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.