Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V Královéhradeckém kraji je stále 14 nakažených. Stejně jako ve středu

V Královéhradeckém kraji je stále 14 potvrzených případů nákazy novým koronavirem, stejně jako ve středu. Nikdo z nakažených nemusel být hospitalizován, průběh nemoci mají mírný. V Královéhradeckém kraji je stále původ nakažení dohledatelný.

Dva nejnovější pacienti jsou dcery, ročník narození 2010 a 2013, v úterý hlášeného desátého potvrzeného případu, kterým je žena narozená roku 1977. Všichni tři žijí ve společné domácnosti na Hradecku, kde jsou v domácí izolaci. Nedávno se vrátili z Rakouska. "Sdílely plošně vyhlášenou karanténu, zdravotní stav je dobrý, bez hospitalizace," uvedla mluvčí Krajské hygienické stanice Veronika Krejčí.

"Prvním nakaženým v Královéhradeckém kraji byl Američan, který trvale žije v Praze. V domácí karanténě je ale v hradeckém kraji. Jeho případ byl potvrzen v pondělí 9. března," řekla Krejčí.

V České republice bylo dnes ráno 572 potvrzených případů nákazy koronavirem. Nejméně jich je v Libereckém kraji, a to šest.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, zdraví, koronavirus, Královéhradecký, počet, Královéhradecký kraj, Krajská hygienická stanice, Rakousko, Praha, Česko, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Královéhradeckém kraji je stále 14 nakažených. Stejně jako ve středu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.