Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Některé pošty i finanční úřady v kraji jsou uzavřené

Česká pošta uzavřela v souvislosti s šířením koronaviru 40 poboček z celkem 3200. Patří k nim i pošta v Boharyni na Hradecku, nebo Prosečné a Dolní Branné na Trutnovsku. Pošta ve Dvoře Králové upravuje otevírací hodiny.

Česká pošta ve Dvoře Králové hlásí aktuálně nedostatečné personální obsazení. Od zítřejšího dne až do pátku 27. března, upravuje otevírací hodiny pro veřejnost na pondělí - pátek 10:00-17:00.

 „Nadále žádáme, aby do pobočky vstupovali pouze klienti s nezbytnými požadavky a jejich doprovod (pokud je to možné) vyčkal před provozovnou. V prostorách pobočky mezi sebou dodržujte stanovené rozestupy a bezpečnou vzdálenost minimálně 2 metry. Pokud to lze, upřednostňujte platbu platební kartou,“ uvádí vedoucí pošty Iveta Karbulová. Na poštu by také neměli chodit lidé, kteří jsou v karanténě.

Některé Finanční úřady v Královéhradeckém kraji jsou uzavřeny

Kdo plánujete cestu na Finanční úřady počítejte s tím, že ne všude jsou otevřené, jak jsme zvyklí. Ten ve Dvoře Králové, se uzavřel úplně. Tak je tomu i v Novém Bydžově, Broumově, Jaroměři, Hořicích, Nové Pace a Kostelci nad Orlicí.

V omezeném režimu budou fungovat pracoviště v Hradci Králové, Trutnově, Náchodě, Jičíně a Rychnově nad Kněžnou. Podatelny mají upravené úřední hodiny na pondělí a středu od 8:00 do 11:00.

Finanční úřad pro Královéhradecký kraj bude dočasně přijímat platby v hotovosti jen  na územním pracovišti v Hradci Králové, a to v pondělí a ve středu od 8.00 do 11.00 hodin.

Termín pro daňová přiznání se posouvá

V souvislosti se situací kolem koronaviru, budou moci lidé a firmy odevzdat daňové přiznání o tři měsíce později bez sankce, tedy do 1. července. Cílem opatření je zmírnit podnikatelům a lidem dopady aktuální situace a minimalizovat nutnost navštěvovat finanční úřady

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jihlavská Drbna

Štítky Česká pošta, finanční úřad, omezení, uzavření, daňové přiznání, Královéhradecký kraj, Dvůr Králové nad Labem, okres Trutnov, Prosečné, Boharyně, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Některé pošty i finanční úřady v kraji jsou uzavřené  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.