Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jičínské Městské informační centrum si udrželo titul nejnavštěvovanějšího informačního centra v Českém ráji

Do Městského informačního centra v Jičíně, přišlo i loni hodně návštěvníků . Přesně 131 483. Infocentrum si proto stejně tak jako v předchozích letech, udrželo titul nejnavštěvovanějšího informačního centra v Českém ráji.

Nejvyšší návštěvnost potvrdila trendy minulých let a byla v červenci a srpnu. To prošlo dveřmi celkem 51 833 turistů, z toho 2055 zahraničních. Čísla jsou srovnatelná s předešlým rokem. V  letních měsících je Městské informační centrum otevřeno všech sedm dní v týdnu, a to od pondělí do pátku deset hodin denně a o víkendech o dvě hodiny méně.

Každý rok patří mezi nejvíce navštěvované dny pondělí a pátek. Jinak tomu nebylo ani loni. Složení turistů se nezměnilo. Nejvíc jich bylo z Polska, Německa a Nizozemí. Oproti předešlým rokům se zvýšil počet turistů z Izraele, Francie nebo Spojených států. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto jicin.org

Štítky Městské informační centrum, Jičín, návštěvníci, turistické centrum, Český ráj, Německo, Polsko, Nizozemsko, USA, Francie, Izrael

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jičínské Městské informační centrum si udrželo titul nejnavštěvovanějšího informačního centra v Českém ráji  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.