Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Spolek Milion chvilek chystá další demonstrace. 24. března přijde na řadu Hradec Králové

První demonstrace, která odstartuje další sérií akcí po celé republice, je v plánu 25. února v Plzni. V rámci štafety pak dojde na všechna krajská města včetně Hradce Králové a Pardubic. Série protestních akcí skončí organizátoři 2. června v Praze.

Veřejný protest se v Hradci Králové uskuteční 24. března 2020. „Pojďme se ozvat proti zneužívání moci a cílenému rozvratu institucí. Pojďme dát najevo odhodlání tomu čelit. Pojďme věci nahlas pojmenovat. Ať je každému jasné, co se v naší zemi děje,“ je psáno na oficiální události na Facebooku. 

Střet zájmu a veřejné zakázky. To je podle organizátorů hlavním tématem protestní akce v Hradci Králové. Na Facebooku účast zatím potvrdilo 164 lidí. 

Nejde jenom o Babiše

Podle pořadatelů nejde pouze o premiéra Andreje Babiše (ANO), ale také další rizika, jejichž společným jmenovatelem je pohrdání demokratickými institucemi ze strany ANO, SPD, KSČM a prezidenta. Jako jeden z příkladů uvedli organizátoři údajné znevážení funkce ombudmana nedávným zvolením Stanislava Křečka. 

Podle Milionu chvilek hrozí nebezpečí také Českému rozhlasu a České televizi blížící se volbou nových členů jejich rad.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Hrivňák

Štítky protest, Milion Chvilek, Andrej Babiš, ano, Hradec Králové, štafeta, březen, Praha, Plzeň, Pardubice, ANO 2011, Facebook, Svoboda a přímá demokracie, KSČM

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spolek Milion chvilek chystá další demonstrace. 24. března přijde na řadu Hradec Králové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.