Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

RECENZE: Máte zkušenosti s televizí od STARNETu? Vyzkoušeli jsme ji za vás

PR článek

Tak jo… je to pár měsíců, co jsem vás informovala o tom, jak jsme v redakci testovali internet od STARNETu. Dopadlo to dobře, a jak se ukazuje s odstupem času, je jen dobře, že jsme se pro tuto spolupráci rozhodli. Vše zkrátka funguje. Koncem roku jsem začala pošilhávat po Mazané TV, neboli digitální televizi přes internet, kterou nabízí právě STARNET. Na těchto řádcích vám ji představím.

Řeknete si – k čemu je redakci televize… Samozřejmě musíme být v obraze, musíme sledovat vše, co se šustne. Mazaná TV od STARNETu zahrnuje sledování TV stanic přes www rozhraní na adrese tv.starnet.cz, dále pomocí aplikací pro mobilní zařízení (k dispozici je aplikace pro operační systém Android a pro iOS), pomocí set-top boxu pro klasické televizní přijímače a také pomocí aplikace dostupné v novějších smart televizích značky Samsung nebo v televizích s operačním systémem Android od verze 5.0. Současně lze Mazanou TV přehrávat na čtyřech zařízeních.

Zkoušeli jsme webové rozhraní a mobilní aplikaci. Pro naše potřeby naprosto ideální. Vše fungovalo, přičemž nás potěšil TV ARCHIV, díky kterému jsme mohli přehrávat pořady až sedm dní staré.

Je mi jasné, že vás v první řadě zajímá, co vám vlastně Mazaná TV nabízí za programy. Není nic snadnějšího, než se mrknout na TENTO odkaz. Nechybí tradiční kanály, zahraniční stanice i třeba hudební kanály. Nebojím se, že byste se neměli na co dívat…

A ceny? Základní nabídka je za pouhých 119 korun. Abyste nekupovali zajíce v pytli, můžete si zkusit PROMO zdarma, které dobře poslouží jako náhrada DVB-T2.

Takže… Mazaná TV je fajn. Nebojte se ji otestovat. Ostatně, pokud nemáte internet od STARNETu, tak tato slova platí i pro něj!

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky STARNET, tv, televize, digitální, recenze, Internet, Android, Samsung, iOS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

RECENZE: Máte zkušenosti s televizí od STARNETu? Vyzkoušeli jsme ji za vás  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.