Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Zmatený muž vstupoval do silnice a "útočil" na jedoucí auta. Tvrdil, že řídí provoz už 110 let a poté napadl strážníky

, aktualizováno 27. března 2019, 11:16

Strážníci hradecké městské policie řešili v pondělí psychicky narušeného muže, který vstupoval na silnici mezi projíždějící auta a bouchal do nich. Při zjišťování totožnosti začal být agresivní, rozhazoval rukama kolem sebe, strkal do strážníků a jednoho z nich poranil v obličeji. Nakonec skončil s pouty na rukou a posléze v nemocnici.

„Operační důstojník přijal na tísňové lince oznámení o muži, který ohrožuje řidiče, vstupuje do vozovky mezi projíždějící vozidla a bouchá do nich. Oznamovatelce sdělil, že zde řídí provoz již 110 let,“ uvedli strážníci na sociálních sítích.

Hlídka na místě našla muže, který odpovídal popisu. Zmateně chodil sem a tam, nesrozumitelně pokřikoval a začal být agresivní. Nasazena mu byla i služební pouta. 

„Vzhledem k tomu, že nespolupracoval a nechtěl hlídce sdělit svou totožnost, byl převezen na služebnu Policie ČR,“ dodali strážníci. 

Při převozu muž přiznal, že byl hospitalizován na psychiatrii a z nemocnice utekl. „Z tohoto důvodu byla přivolána záchranná služba. Agresivní muž byl po zjištění totožnosti převezen za asistence strážníků k vyšetření do fakultní nemocnice,“ uzavřela městská policie.

Autoři | Foto Městská policie Hradec Králové

Štítky Policie ČR, městská policie, Hradec, nemocnice, silnice, Policie České republiky

Zmatený muž vstupoval do silnice a "útočil" na jedoucí auta. Tvrdil, že řídí provoz už 110 let a poté napadl strážníky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.