Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

K druhému zápasu jara vyrazí Votroci do Slezska, čekají je Vítkovice

Druhý zápas jarní části druhé nejvyšší fotbalové soutěže čeká na hráče třetího Hradce Králové v Ostravě. Tamní Vítkovice se drží na osmém místě tabulky. Oba týmy jdou do zápasu s vítězstvím z předchozího kola.

„Jsme rádi, že se nám povedlo vstoupit do jara vítězně, i když naše hra nebyla taková, jakou bychom si představovali. Tři body do rozjezdu jsou ale důležité pro každý tým,“ zhodnotil předchozí zápas proti Sokolovu trenér Hradce Králové Zdenko Frťala.

Proti Hradci Králové bude stát nebezpečný soupeř, který se vyznačuje pevnou obranou a defenzivním stylem hry. Už na podzim Hradec Králové Vítkovicím nedokázal vstřelit gól a zápas tak skončil remízou 0:0.

„Stoprocentně nás čeká něco podobného jako na podzim. Vítkovice i ve svém prvním jarním utkání proti Táborsku vstřelily brzy gól a pak hrály 85 minut hluboký obranný blok, ze kterého vycházely do rychlých protiútoků. Zase nás čeká konsolidovaný kompaktní tým, který bude nesmírně náročné překonat,“ zanalyzoval soupeře Frťala.

Zápas začne v sobotu na Městském stadiónu ve Vítkovicích od 15:30.

Autoři | Foto Tomáš Vodička

Štítky fotbal, Votroci, kopaná, HC Vítkovice Ridera, Slezsko, FC Hradec Králové, Zdenko Frťala, FK Baník Sokolov, okres Tábor

K druhému zápasu jara vyrazí Votroci do Slezska, čekají je Vítkovice  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.