Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 23. října 2024  |  Svátek má Teodor
Bez reklam

V Královéhradeckém kraji halloweenská nuda nehrozí

Závěr října patří tradičně Halloweenu. Organizátoři akcí v Královéhradeckém kraji toho využívají a zvou na atraktivní programy. Nabízí se návštěva ZOO, krkonošských stezek i zábavních center.

V Královéhradeckém kraji se blíží několik zajímavých akcí spojených s Dušičkami a Halloweenem. V Hradci Králové se například můžete těšit na Bludiště duší, výstavu děl vytvořených pacienty Psychiatrické kliniky, která probíhá až do 30. října. Výstava se věnuje tématům duševního zdraví a reflektuje vnitřní svět lidí s duševními obtížemi.

V Auparku Hradec Králové se můžete těšit na Halloweenský dýchánek, který proběhne 24. října od 14:00 do 18:00. Akce nabídne vydlabávání dýní, výrobu strašidelných dekorací a různé aktivity pro děti, včetně obsluhy na halloweenském baru. Nezapomeňte ochutnat sladké sezónní dobroty a vychutnat si skvělou kávu. 

Pro fanoušky strašidel je připravena Čarodějná prohlídka na zámku Dětenice. Ve Fajnparku vás čekají strašidelně vyzdobené atrakce, večerní lampionové průvody a zábavné aktivity pro malé i velké. Nezapomeňte si vzít kostým, abyste zapadli mezi čarodějnice, duchy a další postavy, které park ovládnou. Akce probíhá po celý poslední říjnový víkend.

Na Týden duchů zve Safari Parku Dvůr Králové, probíhá od 26. října do 3. listopadu. Čekají vás strašidelné večerní prohlídky s lampiony, zábavné aktivity pro děti a komentované setkání se zvířaty, která si užijí dýňové pochoutky. Nenechte si ujít ani Strašidelnou stezku plnou úkolů a návštěvu Muzea koster, kde potkáte slavného nosorožce Sudána.

Nabízí se také Halloween na Stezce korunami stromů v Krkonoších. Od 25. do 27. října můžete zažít strašidelnou atmosféru v korunách stromů s prodlouženou otevírací dobou. Čekají vás lampionové průvody, tematická výzdoba a další aktivity vhodné pro celou rodinu.

Ohodnoť článek

Foto Hanka Poskočilová

Štítky Halloween, akce, kultura, Týden duchů, Aupark, Fajnpark, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Královéhradeckém kraji halloweenská nuda nehrozí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.