Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

O víkendu bude tradiční podívaná při výlovu, rybáři se chystají na Datlík

Podzimní výlovy rybníků v Hradci Králové jsou každoročním vrcholem sezóny, který láká nejen rybáře, ale i širokou veřejnost. Tento rok se můžete těšit na výlov dvou populárních rybníků Datlíku a Výskytu.

Návštěvníci si mohou užít pohled na zkušené rybáře při práci a zároveň si přímo na místě zakoupit čerstvé ryby, včetně tradičního Hradeckého kapra. První výlov se uskuteční v sobotu 26. října 2024 na rybníku Datlík. Rybáři začnou s výlovem v 8 hodin ráno, a prodej ryb bude probíhat od 9:00 do 12:30 přímo na hrázi. Druhý výlov rybníka Výskyt se uskuteční o několik týdnů později, v sobotu 9. listopadu 2024, se stejným časovým harmonogramem.

Kromě ryb si budou návštěvníci moci zakoupit také různé druhy občerstvení, včetně rybích specialit, a užít si příjemnou atmosféru podzimu v krásném prostředí hradeckých lesů. Tato tradiční akce nabízí nejen možnost vidět rybářské řemeslo zblízka, ale také přináší skvělou příležitost strávit čas venku a pořídit si čerstvou rybu přímo z vody.

Ohodnoť článek

Foto Se souhlasem města Hradec Králové

Štítky výlov, kapr, Hradec Králové, Datlík, Výskyt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu bude tradiční podívaná při výlovu, rybáři se chystají na Datlík  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.