Počasí dnes15 °C, zítra14 °C
Úterý 22. října 2024  |  Svátek má Sabina
Bez reklam

V Náchodě se otevřel nový trail Lišák. Podobných tratí je v kraji více

V Náchodě byl v sobotu slavnostně otevřen první trail pro milovníky horských kol s názvem Lišák. Tato nová stezka, vybudovaná ve spolupráci s Trutnov Trails, je situována v malebné osadě Amerika a přináší zcela nové možnosti pro rekreační i zkušené bikery.

Ve Dvoře Králové už je v provozu nový trail. Určen je pro zkušenější jezdce

Ve Dvoře Králové nad Labem otevřeli Červený trail, nová trasa pro terénní cyklistiku. Tato trasa, určená pro zkušenější bajkery, měří přes 1 300 metrů a je vybavena různorodými zatáčkami a technickými prvky.

Desítky nadšenců již měly možnost trail vyzkoušet a podle jejich prvních reakcí lze usuzovat, že nová trasa splňuje veškerá očekávání. Lišák nabízí různorodé úseky, které testují technické dovednosti jezdců a zároveň poskytují nezapomenutelné výhledy na okolní přírodu.

„Velké poděkování patří všem, kdo se na realizaci tohoto projektu podíleli. Speciální poděkování směřuje také k spolku Náchodské stezky, který se ujme pravidelné údržby stezky, zajišťující tak její nejlepší možný stav pro všechny návštěvníky,“ napsala novinářům mluvčí radnice v Náchodě Nina Adlof.

Nové traily v Hořicích už mají své fanoušky. Oblíbené jsou u místních i turistů

Město Hořice se rozrostlo o nové cyklotraily, které nabízí perfektní zázemí pro všechny typy cyklistů. Od otevření v polovině května se těší oblibě místních i turistů. Traily, byly navrženy podle nejnovějších trendů v cyklistice, jsou vhodné pro...

Veškeré další informace o provozu nového trailu v Náchodě zájemci najdou na webové stránce www.nachodskestezky.cz.

Ohodnoť článek

Foto se svolením města Náchod

Štítky Náchod, trail, jízdní, kolo, dráha, trasa, sjezd, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Náchodě se otevřel nový trail Lišák. Podobných tratí je v kraji více  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.