Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

Hledá se matka a její dvě dcery. Otec s policií po nich pátrají už přes měsíc

Policie pátrá po šestačtyřicetileté Evě Revayové a jejích dvou dcerách, kterým je čtrnáct a patnáct let. Otec jejich zmizení nahlásil na začátku školního roku, když se dozvěděl, že ani jedna z dcer nenastoupila do školy. Od té doby se je nepodařilo najít.

Otec viděl svou bývalou manželku a dcery naposledy na konci srpna u nich doma v Hradci Králové. Poté se odstěhovaly neznámo kam. „Na konci srpna od ženy dostal SMS zprávu. Od té doby je její telefon nedostupný,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová.

Po všech třech osobách policie vyhlásila celostátní pátrání. Prověřili rodinu, známé, zdravotnická zařízení i další možná místa pobytu, zatím však bez výsledku. „Jediné, co se zatím podařilo zjistit je, že by se mohly nacházet v okolí Ostravy,“ uvedla Kormošová.

Matka je zhruba 170 centimetrů vysoká, střední postavy. Má tmavé rovné vlasy a modré oči. Starší mladší Kateřina je asi 158 centimetrů vysoká a hubená. V době zmizení měla rovné hnědé vlasy a hnědé oči. Starší Karolína je asi 160 centimetrů vysoká a také hubené postavy. Má hnědé rovné vlasy a modro hnědé oči.

Policie se nyní obrací s žádostí o pomoc na veřejnost. „Kdo by mohl poskytnout jakoukoliv informaci k pohřešované trojici, ať bezprostředně zavolá na linku 158, nebo se dostaví na jakoukoliv policejní služebnu,“ uvedla mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Policie ČR, Pixabay

Štítky policie, Hradec Králové, Ostrava, pátrání, krimi, dcera, matka, pohřešování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se matka a její dvě dcery. Otec s policií po nich pátrají už přes měsíc  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.