Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

Křižovatka malých vláčků. Do Hradce Králové dorazí 39. výstava železničních modelů

Od 9. do 17. listopadu 2024 se královéhradecké hlavní nádraží promění v ráj pro milovníky modelové železnice. Na programu je 39. ročník tradiční výstavy s účastí modelářů z České republiky i zahraničí. Návštěvníci se mohou těšit na sedm detailně propracovaných kolejišť, včetně obřího klubového kolejiště HO – Velký Brod nebo inovativního LEGO kolejiště.

Výstava nabídne nejen dynamické modely v provozu, ale také statické exponáty ve vitrínách. „Pro nejmenší návštěvníky je připravena dílnička pod vedením německého Saského svazu modelářů, kde si mohou vlastnoručně sestavit model domečku. Hrací koutek umožní rodičům v klidu prozkoumat výstavu, zatímco děti si užijí své hry,“ vysvětluje v tiskové zprávě Roman Mach z oblastního ředitelství Správy železnic.

Kromě obdivování modelů mohou zájemci také něco užitečného zakoupit v prodejně přímo na místě, včetně omalovánek nebo vystřihovánek. Každý návštěvník má navíc šanci vyhrát klubový stolní kalendář na rok 2025, stačí za tím účelem vyplnit zadní stranu vstupenky.

Výstava bude přístupná během všedních dnů od 14 do 18 hodin a o víkendech a svátcích od 9 do 18 hodin.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Správy železnic

Štítky výstava, Hradec Králové, Česko, Správa železnic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křižovatka malých vláčků. Do Hradce Králové dorazí 39. výstava železničních modelů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.