Počasí dnes17 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Královéhradecká zásahovka přivezla zlato z Mistrovství zásahových jednotek 2024

Královéhradecká zásahová jednotka si připsala další velký úspěch, když zvítězila na Mistrovství zásahových jednotek 2024. Po sedmi vítězstvích v extrémním závodě Šumaman tak potvrdila svou špičkovou formu i na tomto náročném policejním mistrovství. Tým z Královéhradeckého kraje si kromě titulu odnesl i ocenění za nejlepšího odstřelovače.

Královéhradecká zásahová jednotka opět dokázala, že patří mezi elitu! Po sedmi vítězstvích v řadě na extrémním závodě Šumaman si tento rok odnesla další zlato z Mistrovství zásahových jednotek 2024. Čtrnáctý ročník tohoto prestižního závodu, pořádaný Krajským ředitelstvím policie Středočeského kraje, přinesl nejnáročnější výzvy, při kterých si policisté sáhli na dno svých sil. Disciplíny zahrnovaly střelbu v pohybu za ztížených podmínek, taktické zásahy, záchranu osob v krizových situacích i náročné fyzické překážky. Královéhradečtí policisté excelovali ve všech disciplínách a právem si odnesli titul.

V soutěži se utkalo devět špičkových týmů, včetně slovenského Pohotovostného policajného útvaru z Banské Bystrice. Královéhradecký tým nejenže vyhrál hlavní cenu a putovní pohár, ale také získal titul nejlepšího odstřelovače. Jihočeši si odnesli druhé místo, zatímco Jihomoravská jednotka skončila třetí. "Pomyslná štafeta organizace se přesouvá do Jižních Čech, kde se příští rok opět utkají ti nejlepší z nejlepších," uvedla v tiskové zprávě mluvčí policie Iva Kormošová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se souhlasem PČR

Štítky zásahovka, jednotka, PČR, Hradec Králové, mistrovství

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Královéhradecká zásahovka přivezla zlato z Mistrovství zásahových jednotek 2024  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.