Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

VIDEO: Ztracená seniorka u sebe neměla telefon. Policistům se ji podařilo včas najít

Policisté a dobrovolníci v Kohoutově uskutečnili rozsáhlou pátrací akci, která skončila nalezením sedmdesátileté ženy sedící na louce nedaleko místa, kde se naposledy viděla s rodinou. Největší problém nastal ve chvíli, kdy policisté zjistili, že u sebe nemá telefon.

V Kohoutově se minulý čtvrtek rozhořela pátrací akce po ženě, která se ztratila během sběru hub. „Seniorka, chodící o holi, zmizela v lesích a její rodina ji marně hledala čtyři hodiny,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová. Rodina posledně viděla ženu v deset hodin dopoledne, krátce po tom, co vystoupili z auta a rozešli se po lese.

Na záchranné operaci se podílelo přes třicet policistů včetně psovodů a specialistů ze týmu STOPA. K pátrání byl nasazen i policejní vrtulník. Policisté prohledávali les na čtyřkolkách, zatímco jiné týmy prověřovaly, zda se žena nevrátila domů.

Ženu nakonec našel jeden z policistů na čtyřkolce. „Seděla na louce, asi 2,5 kilometru od místa, kde se rodina naposledy viděla. Byla vyčerpaná, ale naštěstí bez zranění,“ uvedla mluvčí.

Policista ji na čtyřkolce dopravil k velícímu štábu, kde ji převzala její rodina. Po příjezdu k pátracímu týme se žena nestačila divit, kolik lidí bylo kvůli jejímu zmezení zalarmováno. Policistům se omlouvala a slíbila, že už na houby nikdy nepůjde.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Policie ČR

Štítky rodina, les, čtyřkolka, Kohoutov, houby, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Ztracená seniorka u sebe neměla telefon. Policistům se ji podařilo včas najít  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.