Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Dvůr Králové nad Labem za chvíli otevře červený trail pro bikery

Dvůr Králové nad Labem potěší všechny bikery. V lokalitě nad městskou nemocnicí dneska po 16 hodině otevře červený trail, trasu vhodnou pro zkušenější jezdce.

Město Dvůr Králové nad Labem zítra otevře nově dokončený Královédvorský Červený trail v lese nad městskou nemocnicí. Akce se uskuteční dnes od šestnácti hodin, a to na startu trasy, která se nachází v blízkosti Modrého trailu.

Nová červená trasa měří přes 1 300 metrů a jedná se o kombinaci krátkých přímých úseků a plynulých či klopených zatáček v přirozeném nebo zaříznutém terénu. „Připraven bude i doprovodný program, tak neváhejte a přijďte si vyzkoušet trasu nového trailu, který doplní stávající Modrý trail,“ říká místostarosta Jan Helbich. Příchozí budou mít možnost si například na místě půjčit kolo. Sebou si musí ale všichni vzít svouji cyklistickou helmu. 

Novou trasu vybudovala trutnovská společnost Trail Design, s. r. o., a město za práce zaplatilo necelých 961 tisíc Kč a v ceně je zahrnut také několikaletý servis trailových tras. Část prostředků ale město uhradilo z dotace ve výši 350 tisíc Kč od Královéhradeckého kraje.

Ohodnoť článek

Foto Se souhlasem města Dvůr Králové nad Labem

Štítky trail, biker, Dvůr Králové nad Labem, kolo, trasa, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvůr Králové nad Labem za chvíli otevře červený trail pro bikery  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.