Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Středa 25. září 2024  |  Svátek má Zlata
Bez reklam

Město se pustilo do modernizace zimního stadionu v Hradci Králové. První jdou toalety

Zimní stadion v Hradci Králové prochází velkými změnami. V rámci první etapy rekonstrukce byla za se milionů korun zmodernizována sociální zařízení, aby se zlepšil komfort návštěvníků.

Práce, které začaly koncem dubna a skončily v polovině září, zahrnovaly kompletní přestavbu toalet v suterénu severozápadního rohu a na dolním ochozu. „Díky novým dělícím příčkám v pánských toaletách se počet pisoárů zvýšil z 27 na 40 a také přibylo umyvadel. Dámy sice zvýšení kapacity neuvidí, ale i jejich prostor prošel modernizací,“ napsala v tiskové zprávě Jaroslava Bernhardová, ředitelka SNHK.

Kromě estetických úprav, jako jsou keramické obklady moderního designu, byla instalována nová okna a systémy pro vzduchotechniku a elektřinu. Nejvýznamnější novinkou je však zřízení dvou bezbariérových toalet pro imobilní občany s pokročilým nouzovým signalizačním systémem, který zahrnuje světelnou, zvukovou a SMS signalizaci.

Další bezpečnostní opatření zahrnují instalaci diodových nouzových světel s antipanickou funkcí, která zajišťuje rovnoměrné osvětlení v případě výpadku proudu.

Tato první etapa je jen začátkem širšího projektu, jehož cílem je zlepšit veřejné služby stadionu a zvýšit pohodlí pro všechny návštěvníky. Práce na dalších sociálních zařízeních jsou naplánované na léto 2025, kdy bude pokračovat modernizace i v hlavní hale.

Ohodnoť článek

Foto lhennen | Pixabay

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město se pustilo do modernizace zimního stadionu v Hradci Králové. První jdou toalety  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.