Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Rozšiřování workoutových hřišť v Hradci Králové získává na obrátkách

Hradec Králové pokračuje v intenzivním rozšiřování svých workoutových zařízení. S novými hřišti a prvky se již mohou těšit obyvatelé Svobodných Dvorů a Piletic, kde práce pokračují bleskovou rychlostí. Informovali o tom Technické služby Hradec Králové na svém webu.

Práce na nových workoutových hřištích, které odstartovaly na začátku září, už nesou první ovoce. V Svobodných Dvorech, kde bylo potřeba provést rozsáhlé úpravy spodních konstrukčních vrstev, bylo hřiště otevřeno pro veřejnost tento týden. Návštěvníci zde najdou přes 30 cvičebních stanovišť včetně speciálního prvku pro handicapované a moderní dopadovou plochu s unikátním znakem městské části.

Další nová workoutová stanoviště byla instalována v Pileticích na Šrámkově statku, kde bylo dětské hřiště obohaceno o deset nových stanovišť. Práce ale nekončí a již se plánuje další rozšiřování. Tento týden začalo hloubení podkladových vrstev na dětském hřišti ve Svinarech a nové prvky se brzy objeví i na Slezském Předměstí a v Plačicích.

S tímto rozvojem město doufá, že posílí zdravý životní styl mezi svými obyvateli a nabídne jim moderní a bezpečná místa pro cvičení.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením TSHK

Štítky Hradec Králové, Piletice, Slezské Předměstí, Plačice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozšiřování workoutových hřišť v Hradci Králové získává na obrátkách  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.