Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Nové Město nad Metují bude hostit filmový festival. Začne v neděli

Nové Město nad Metují se stane od 15. do 21. září centrem české komedie. Na programu 46. ročníku Festivalu české filmové komedie budou soutěžit jedenáct komediálních filmů o prestižní ceny, včetně Novoměstského hrnce smíchu.

Letošní ročník přináší bohatý program, který zahrnuje nejen projekce soutěžních filmů, ale i bohatý doprovodný program. Fanoušci se mohou těšit na promítání mimo soutěž, koncerty skupin jako CANN a The Beatles Revival, a také program pro děti. Nezapomenutelný zážitek slibuje i setkání s herci a tvůrci filmů.

„Slavnostní zahájení festivalu 15. září s filmem Matka v trapu je sice již vyprodané, ale fanoušci mají možnost sledovat akci online přes Facebook festivalu,“ popsala Hradecké Drbně mluvčí festivalu Kateřina Toholová. Ředitel festivalu, Zdeněk Krákora, zdůrazňuje, že každý ročník festivalu je unikátní a snaží se oslovit všechny generace: „Letošní ročník slibuje smích, zábavu a nezapomenutelné zážitky."

Cenu za celoživotní přínos české komedii si letos převezme oblíbená herečka Simona Stašová. Diváci se také mohou těšit na možnost vybrat svůj oblíbený film a udělit mu Cenu diváků.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Festivalu české filmové komedie

Štítky Nové Město nad Metují, film, festival, filmový festival, komedie, The Beatles Revival, Facebook, Simona Stašová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové Město nad Metují bude hostit filmový festival. Začne v neděli  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.