Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Na kroužky pro školáky ještě není pozdě, nabízí se hokejbal, tanec i vodák

Na přihlášení dítěte do kroužku nemusí být ještě pozdě, nábory stále probíhají. V Hradci Králové se můžete přijít podívat na vodácký trénink, taneční i hokejbalový. Navíc v neděli bude na Slávii Den náborů a sportu, který může dětem hodně napovědět, co by je bavilo.

Pomoci s výběrem vhodného sportu může Den náborů a sportu, který se bude konat už tuto neděli od 10 do 17 hodin ve sportovním areálu TJ Slavia Hradec Králové. Představí se zde více než 40 sportovních oddílů.  Připraveno bude také pódium s ukázkami tanečních sportů a bojových umění. Na děti čekají také soutěže a sportovní exhibice u jednotlivých stánků.

Mimo to dál probíhají nábory. Děti můžou zkusit o vodácký sport.  V oddíle VK Slávia Hradec Králové se těší na nové členy především ve věku 7-13 let, ale vyzkoušet si, co tento kroužek obnáší, mohou i starší, a to každou středu od 16:00 na loděnici. 

Celé září od pondělí do čtvrtka od 16 do 19 hodin probíhá v tanečním studiu v Podnikatelském centru zápis do taneční skupiny Steels, která se věnuje výuce streetových tanců, tvorbě soutěžních choreografií, tanečních představení a pořádání tanečních akcí. Steels zvou na zápis tanečníky pokročilé i začátečníky.

Oddíl stolního tenisu TJ Sokol PP Hradec Králové pořádá nábor pro chlapce i dívky ve věku 6 až 15 let do přípravky a kroužku stolního tenisu. Další kolo náboru proběhne 18. září a 25. září vždy od 18 hodin v herně stolního tenisu v Chelčického ulici. 

Malí zvědavci a dobrodruzi z prvního stupně základních škol se mohou hlásit do kroužku organizovaného ekocentrem Sever Hradec Králové. Kroužek se koná každé úterý mezi 14. a 16. hodinou. Hlavním tématem je příroda a pobyt v ní, přičemž při nepřízni počasí si mohou děti vyzkoušet různé experimenty, bádají, hrají si a tvoří ve středisku Sever v Kuklenách. Více na e-mailu: katerina.lichtenbergova@ekologickavychova.cz.

Nové tanečníky ve věku už od dvou a půl let bez ohledu na to, zda jsou začátečníci nebo už mají s tancem zkušenosti, ráda přivítá taneční skupina T-BASS. A nabízí se také hokejbal, více informací najdou zájemci na www.hokejbal-hk.cz/nabor nebo mohou každou středu od 18:45 přijít rovnou na trénink na hřiště v ulici Jana Koziny.

Ohodnoť článek

Foto se souhlasem VK Slávia Hradec Králové

Štítky kroužek, vodák, hokejbal, děti, Hradec Králové, volnočasové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na kroužky pro školáky ještě není pozdě, nabízí se hokejbal, tanec i vodák  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.