Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Uzavírku krajské silnice u Dvora Králové silničáři prodlužují do října

Řidiči a cestující veřejnou dopravou se musí připravit na komplikace spojené s prodloužením uzavírky krajské silnice nad vlakovým nádražím v Dvoře Králové nad Labem. Uzavírka, která měla skončit již v září, byla kvůli potřebě dokončení oprav prodloužena až do neděle 13. října 2024.

Uzavřený je asi 900 metrů dlouhý úsek silnice třetí třídy číslo 30011 mezi nádražím a křižovatkou na Zálesí/Libotov. Práce na něm začala 6. května a původně měla skončit tento týden. Průjezd křižovatkou je sice možný, ale dopravní omezení přetrvává.

Také autobusová doprava pocítila dopady uzavírky. Několik autobusových linek, včetně těch spojujících Hradec Králové s Dvorem Králové nad Labem a okolními obcemi, musí využívat změněné trasy.

Konkrétně se jedná o linky č. 611107, 692415 a 692417 provozované společností BusLine KHK. Kromě toho zůstává mimo provoz i zastávka Dvůr Králové nad Labem, nad žel. st..

Pro aktuální informace o dopravním spojení mohou cestující využít portál www.idos.cz, kde najdou nejnovější údaje o změnách v trasách a jízdních řádech.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj MUDK

Štítky Dvůr Králové nad Labem, Libotov, Hradec Králové, Busline Khk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Uzavírku krajské silnice u Dvora Králové silničáři prodlužují do října  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.