Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Vrtulník záchranářů bude zítra asistovat při záchraně tonoucího v Labi, předvedou se i kynologové

Už zítra hradecké nábřeží obsadí policisté, hasiči, záchranáři, celníci, strážníci a další členové záchranných složek. Je tu další ročník oblíbené akce Bezpečné nábřeží. Začátek je plánován na devátou hodinu.

O tom, jak zítra bude na hradeckém Eliščině a Smetanově nábřeží bezpečno, se může přesvědčit každý na vlastní oči při akci Bezpečné nábřeží. Ta bude trvat až do sedmnácti hodin. Své dovednosti předvedou profesionální týmy. Diváky opět čekají atraktivní ukázky.

Nebudou chybět kynologové. Diváci uvidí záchranu tonoucího pomocí vrtulníku, také zásah při dopravní nehodě, zásahovou jednotku, policisty na koních a lezeckou činnost hasičů.

Dopolední program bude zaměřen především na školy, školky a rodiny s malými dětmi. Připraveny budou policejní ukázky, které jistě přitáhnou pozornost široké veřejnosti. Hlavním cílem akce je představit práci a vybavení záchranných a bezpečnostních složek. 

"Pro ty, kteří uvažují o kariéře u Policie ČR, budou připraveny náborové stánky s policistkami a policisty, kteří vám rádi zodpoví všechny dotazy," uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Karolína Macháčková. K dispozici budou také preventivní materiály a zábavné soutěže s bezpečnostní tématikou.

Jedním z vrcholů dne budou závody dračích lodí, kde si jednotlivé složky změří síly. Odpoledne proběhne vyhlášení vítězů závodů a následovat budou další dynamické ukázky, které vás nenechají chladnými. Přijďte se podívat a zažijte den plný akce a zábavy na Bezpečném nábřeží 2024!

Ohodnoť článek

Foto Se souhlasem Krajského úřadu Královéhradeckého kraje

Štítky Bezpečné nábřeží, Hradec Králové, IZS, policie, hasiči, HZS, zdravotník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrtulník záchranářů bude zítra asistovat při záchraně tonoucího v Labi, předvedou se i kynologové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.