Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Nová Paka bude patřit Mistrovství České republiky v autokrosu. Štikovská rokle ožije

První zářijový víkend bude v Nové Pace ve znamení rychlosti a adrenalinu. Štikovská rokle se stane dějištěm pátého závodu Mistrovství České republiky v autokrosu. Fanoušci motorismu se mohou těšit na napínavé okamžiky plné dramatu a soupeření.

Už od sobotního rána ožije areál přípravami a tréninky jezdců, přičemž první závodní jízdy startují ve 13:00. Druhé kolo rozjížděk pro vybrané kategorie vypukne ve 16:00 a přinese další dávku vzrušujících soubojů na trati.

„Neděle přinese pokračování závodního maratonu s druhými rozjížďkami od rána a vrcholnými jízdami ve finále od 12:50,“ napsal Hradecké Drbně mluvčí Auto moto klubu Nové Paka Aleš Rančák.  

Závody přilákají řadu domácích i zahraničních jezdců, včetně mistrů republiky a Evropy, což slibuje vysoce kvalitní motorsportoví zážitek. Mezi závodníky nebudou chybět ani nadějní mladí jezdci z Auto klubu v AČR Nová Paka.

Závody ve Štikovské rokli lákají do desetitisícové Nové Paky na Jičínsku tisíce diváků a fanoušků. I tentokrát lze čekávat komplikace v dopravě na kterou budou dohlížet policisté. .

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Zeman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová Paka bude patřit Mistrovství České republiky v autokrosu. Štikovská rokle ožije  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.