Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Na Spartu se fanoušci svezou MHD zdarma, bitva začíná večer v osm večer

Hradecké Votroky čeká večer velká výzva. Ve dvacet hodin proběhne úvodní výkop fotbalové bitvy 7. kola Chance ligy proti úřadujícímu mistrovi, proti AC Sparta Praha. Fanoušci se na stadion dostanou pohodlně a zdarma spoji MHD.

Pro návštěvníky sobotního fotbalového utkání FC Hradec Králové - AC Sparta Praha, prokazující se permanentkami FC Hradec Králové a mobilními nebo tištěnými vstupenkami, platí na všech linkách MHD v Hradci Králové bezplatná přeprava. Tohle pravidlo platí dvě hodiny před zápasem a hodinu po.  

Zároveń dopravní podnik posiluje linku sedm od Terminálu HD na zastávku Koupaliště Flošna, a to v časech 18:30, 19:00, 19:30.

Hradečtí Votroci mají Spartě co oplácet, z Letné naposledy odjeli po porážce 1:2. „Sparta je úřadující mistr, navíc se jí teď podařilo postoupit do základní části Ligy mistrů. Je jasné, že má obrovskou kvalitu. Uvidíme, s kým proti nám nastoupí, protože má řadu vynikajících hráčů. Musím říct, že v poslední době už zvládá i těžká utkání, všechno si tam sedlo tak, jak se sluší na tým evropských parametrů,“ smekl před soupeřem na klubovém webu hradecký Adrián Rolko.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky Sparta, FNHK, fotbal, liga, MHD, Hradec Králové, fanoušek, zdarma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Spartu se fanoušci svezou MHD zdarma, bitva začíná večer v osm večer  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.