Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Pátek 13. září 2024  |  Svátek má Lubor
Bez reklam

Lesy města Náchoda mají nový technický arzenál. Usnadní jim práci v terénu

Společnost Lesy města Náchoda posiluje svůj technický arzenál. V srpnu společnost získala nový vyvážecí vlek značky PALMS s nosností šest tun a dosahem ramene 8,5 metru. Tato moderní technologie byla zakoupena za podpory dotačních prostředků, které pokryly polovinu nákladů, z programu rozvoje venkova.

Nový stroj, který umožňuje efektivnější a šetrnější práci v lesích, je vybaven hydraulickou rukou a bude používán v kombinaci se zánovním traktorem John Deere s lesní nástavbou. „Tato kombinace představuje významný krok k modernizaci vybavení, které společnost získala již v loňském roce,“ uvedla mluvčí náchodské radnice Nina Adlof na webu města.

Cílem Lesů města Náchoda je nejen zvyšování efektivity práce a rozšiřování produkčních možností, ale také využívání ekologicky šetrných technologií pro udržitelné hospodaření v lesním hospodářství. Díky investicím do moderních technologií může společnost lépe reagovat na současné i budoucí výzvy v oblasti lesního hospodářství.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením města Náchod

Štítky Náchod, muniční sklad, terén, John Deere

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lesy města Náchoda mají nový technický arzenál. Usnadní jim práci v terénu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.