Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Hradec Králové se připravuje na mezinárodní triatlon. Omezí dopravu v centru města

Nadcházející víkend bude Hradec Králové hostit prestižní mezinárodní triatlon Ironman 70.3. Závod, který zahrnuje plavání, cyklistiku a běh, láká sportovce a fanoušky z celého světa. Centrem dění bude okolí Labských nábřeží a Masarykovo náměstí, kde sportovci závod ukončí.

Očekává se účast až dvou tisíc závodníků z 40 zemí. Kromě hlavního závodu, který odstartuje v neděli ráno, nabídne víkend řadu doprovodných akcí, včetně pátečního City Lights Run a rodinného festivalu s food trucky.

Místní obyvatelé a návštěvníci by měli počítat s dočasnými dopravními omezeními. Uzavírky a změny v MHD jsou nezbytné pro zajištění bezpečnosti a plynulosti akce. „Celkem 14 linek bude v neděli 18. srpna jezdit přes náhradní zastávky, jedná se o linky č. 2, 3, 5, 7, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 25, 27 a 33,“ uvádí v tiskové zprávě mluvčí magistrátu Kateřina Rohlíčková.

Dopravní informace budou k dispozici na webových stránkách závodu a města, stejně jako prostřednictvím speciální infolinky.

Primátorka města Pavlína Springerová věří, že úspěšná organizace Ironmanu potvrdí schopnosti Hradce Králové hostit velké mezinárodní akce. „Velice mě těší, že se v Hradci tato významná sportovní událost odehraje. Do našeho města přivede řadu výjimečných sportovců i tisíce sportovních fanoušků,“ dodává v tiskové zprávě primátorka.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením pořadatelů Ironman

Štítky Hradec Králové, triatlon, doprava, centrum města, Ironman, Pavlína Springerová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové se připravuje na mezinárodní triatlon. Omezí dopravu v centru města  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.