Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Rodina autistické Lindy shání peníze na novou harfu. Bez ní nemůže na konzervatoř

Lindička, sedmnáctiletá dívka s autismem, má talent na hudbu, který by ráda rozvíjela na konzervatoři, ale stojí jí v cestě nedostatek finančních prostředků na harfu.

Lindička, talentovaná mladá hudebnice bojující s řadou zdravotních obtíží, hraje bez not a má absolutní hudební sluch. Její specialitou jsou piano a harfa, na kterých by chtěla pokračovat ve studiu na konzervatoři. Díky štědrým dárcům už má doma piano, ale pro její další hudební rozvoj je nezbytná i harfa.

Harfa, jejíž cena se vyšplhá na 180 tisíc koun, je pro Lindiččinu rodinu, kde o dvě děti pečuje sama maminka, finančně nedostupná. Tato situace je pro matku velmi stresující, jelikož hudba není pro Lindičku jen koníčkem, ale způsobem, jak komunikovat se světem a zlepšovat svůj zdravotní stav.

„Hudba je pro Lindičku vším. Prosíme, pomozte nám splnit její sen o studiu na konzervatoři a o hře na harfu doma. Každý váš příspěvek na účet 1117771700/5500 s variabilním symbolem 2020 jí může pomoci přiblížit se k jejímu snu,“ napsala novinářům předsedkyně správní rady organizace Život dětem, o.p.s., Anna Strnadová

Vaše podpora může zásadně změnit Lindiččin život a umožnit jí dělat to, co miluje a co jí pomáhá lépe se vyrovnat s výzvami, které jí život přináší.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením organizace Život dětem

Štítky peníze, klavír, Život dětem, Anna Strnadová, studium

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodina autistické Lindy shání peníze na novou harfu. Bez ní nemůže na konzervatoř  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.