Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Dvůr Králové připravuje prodej pozemků pro rodinné domy. Cena začíná na třech milionech

Město Dvůr Králové nad Labem připravuje prodej čtyř pozemků v lokalitě Žirecká Podstráň. Pozemky jsou ideální pro výstavbu rodinných domů či nízkopodlažních bytových domů a jsou připraveny s přístupem k inženýrským sítím a veřejným komunikacím.

Nabízené pozemky jsou čtyři s různou výměrou - od 92 m² do 815 m², s celkovou minimální nabídkovou cenou 3 082 470 korun za všechny dohromady. „Jedná se o pozemky přístupné z veřejné cesty, z toho tři jsou určeny přímo pro výstavbu. Zbylá část pozemků zahrnuje zatrubněné koryto Žireckého potoka a travnatou plochu,“ uvádí na webu města mluvčí Miroslava Kameníková.

Zájemci musí nejprve složit kauce 150 tisíc korun. Nabídky, včetně čestného prohlášení a potřebných dokumentů, je třeba doručit nejpozději do 5. srpna 2024. Formuláře pro podání nabídky jsou k dispozici na Městském úřadě Dvůr Králové nad Labem nebo na jeho oficiálních webových stránkách.

„Pro více informací o prodeji a podmínkách účasti se můžete obrátit na odbor ekonomiky a majetku města, konkrétně na paní Lenku Vackovou,“ dodává Kameníková. Všechny důležité informace jsou rovněž dostupné na úřední desce města.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ralphs_Fotos | Pixabay

Štítky pozemek, Dvůr Králové nad Labem, rodinný dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvůr Králové připravuje prodej pozemků pro rodinné domy. Cena začíná na třech milionech  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.