Počasí dnes30 °C, zítra23 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Alena z hořického Domova bez bariér chce vyrazit za papežem. Pomoct jí může sbírka

Alena, obyvatelka Domova bez bariér v Hořicích, je od narození omezena na invalidní vozík kvůli dětské mozkové obrně. Navzdory těmto výzvám si našla útočiště ve víře, křížkové výšivce a historických románech. Křesťankou je od roku 1958, a její víra jí pomáhala překonávat nejtěžší životní období. Nyní se chce setkat s papežem Františkem, ale k tomu potřebuje naši pomoc.

Nyní má Alena velký sen - setkat se osobně s papežem Františkem během Národní pouti do Říma v roce 2025. Tento cíl však představuje nejen duchovní výzvu, ale i značnou finanční náročnost. Alena potřebuje speciální zdravotní a inkontinenční pomůcky a doprovod dobrovolnice, která jí bude asistovat.

Všechny výdaje na cestu, ubytování a potřebné pomůcky budou pokryty z příspěvků dárců. „Pomůžete mi, prosím, prožít nezapomenutelný zážitek a naplnit můj sen setkat se s papežem Františkem? Každý příspěvek mě přiblíží k vysněnému cíli,“ píše Alena na portálu znesnaze21, který sbírku spravuje.

Cílem je vybrat 88 400 korun na pokrytí nezbytných nákladů spojených s cestou. „Doufáme, že se podaří vybrat dostatek finančních prostředků na vaši vysněnou cestu, a že si to řádně užijete a vše splní vaše očekávání,“ napsal jeden z dárců, který na transparentní účet poslal 1 221 korun. Sbírka končí v pátek.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Znesnáze21

Štítky papež, domov, Papež František, Řím, sbírka, Alena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Alena z hořického Domova bez bariér chce vyrazit za papežem. Pomoct jí může sbírka  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.