Počasí dnes30 °C, zítra23 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Hradec Králové nechal obnovit staré betonové plochy. Nyní opět slouží jako hřiště

Pracovníci z oddělení městského mobiliáře a dopravního značení nedávno dokončili obnovu několika sportovních ploch. Mezi nimi jsou populární basketbalová hřiště na Urxově ulici a v ulici Na Potoce.

Zájemci o sportování najdou nově nalajnová hřiště také ve třech lokalitách v Malšovicích. V centru města, v parku Pohádka, byla obnovena hřiště pomocí lajnovacích vozíků, které pracovaly podle přesných šablon.

Park Pohádka prošel kromě obnovy hřiště také generální revitalizací. Na jaře zde technici opravili zašlé kreslicí tabule, vyměnili písek v pískovišti a opravili pružinovou houpačku. Ke konci školního roku pak přibyly nové nátěry herních prvků a laviček, na kterých se podíleli i brigádníci s pomocí zametacích a razantovacích strojů.

Plány na další obnovy nekončí. Technici se chystají podobně zlepšovat rekreační a sportovní prostory i v dalších částech města. Cílem je, aby byly tyto prostory nepřetržitě dostupné a v co nejlepším stavu pro všechny, kteří je chtějí využívat pro aktivní odpočinek či sport.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto TSHK

Štítky Hradec Králové, Malšovice, hřiště, lajnování, beton, plocha, sport.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové nechal obnovit staré betonové plochy. Nyní opět slouží jako hřiště  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.